Våra Tjänster


Bemanna med kort varsel

Vid tex sjukdom, ledigheter eller arbetstoppar

Ibland uppstår personalbehov mer oväntat och akut. Vi är då din partner in crime!

Våra engagerade konsulter kan snabbt vara ute på plats när behovet väl uppstår, både samma morgon eller vid inplanerad frånvaro. Med våra erfarenheter och vår  gemensamma behovsanalys tillsammans med er skapar vi resurspooler med personal passar in på er kompetensprofil.

Våra flexibla extra arbetare är vana att ta tillfälliga jobb, både om det gäller en dag eller under säsong.
Rekrytera

När du ska anställa direkt

Rekrytering innebär att hitta, attrahera och anställa rätt personer till rätt plats. För att få tag på de främsta kandidaterna krävs både tid, engagemang och kunskap vilket vi besitter på Bemannix. Vi ser till kundens specifika behov och formar rekryteringsprocessen utifrån era krav och önskemål.

Vi på Bemannix har mångårig erfarenhet av rekrytering inom många olika branscher. För er som kund innebär det att vi kan bidra med god kännedom och kunskap inom flertalet verksamhetsområden och att vi har en väl utarbetad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Fokusera på er kärnverksamhet så tar vi hand om er rekryteringsprocess.Utbilda din personal

När din personal behöver fortbildas

Saknar dina anställda någon utbildning? Eller har de behörigheter som är utgående och behöver förnyas? Vi har via nära samarbetspartners de mest förekommande utbildningar och kurser er personal behöver inom logistik och industri. Allt till prisvärda upplägg!

Kontakta oss på 08-555 687 00 för mer information och priser!Stöd & Matchning


Stöd och Matchning är en kostnadsfri tjänst där du får personlig hjälp av en handledare/mentor hos oss som visar dig hur du går tillväga för att söka jobb och hur du gör det på det mest effektiva sättet. Vi erbjuder hjälp med att skriva ditt CV så att det är mer attraktivt för arbetsgivare samt ger dig övrig information som till exempel datorkunskap, samhällskunskap, och vi ger dig tillgång till våra kundföretag och en fot in på arbetsmarknaden!


Hur gör jag för att delta?

Uppge KA-nummer: 10066919 till ditt närmaste kontor eller till din handläggare på Arbetsförmedlingen för att få hjälp ifrån oss i ditt arbetssökande. (Det är din handläggare på Arbetsförmedlingen som tar beslutet om du är i behov av Stöd och Matchning.)


Hur får jag er hjälp?

1. Kontakta din handläggare Arbetsförmedlingen. Motivera varför du behöver stöd i ditt arbetssökande. Välj oss som din leverantör och uppge vårt KA-nummer: 10066919.

2. Få ett beslut och ett eventuellt startdatum från din handläggare på Arbetsförmedlingen (Det är alltid din handläggare som tar beslutet).

3. Om du blir godkänd för Stöd och Matchning hos oss så ringer vi upp dig några dagar innan startdatum för att boka in dig på vårt första möte!

Bemannix är en leverantör av Stöd och Matchning, en tjänst för arbetssökande som behöver extra stöd och råd under deras jobbsökande. Vi har utvecklat en metod för att bäst hjälpa dig att få arbete.

Inom ramen av programmet får du personligt stöd av en coach som handleder dig igenom:

• Individuell matchning, att hitta och söka jobb

• Hjälp att skapa CV och Personligt brev

• Kontakter med arbetsgivare

• Praktik och kortare utbildning hos lagerföretag och lokalvårdsföretag

• Intervjuträning

• Motiverande samtal

• Dataundervisning

• Studie- och yrkesvägledning

• Studiebesök, arbetsplatsförlagda aktiviteter

• Språkundervisning m.m


Söker du nytt jobb?

I så fall kan Stöd och Matchning vara en tjänst för dig. Vi hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du vill ha ett jobb, praktik, eller utbilda dig.

Tillsammans med vår handledare/jobbcoach går vi igenom dina mål och planerar hur du ska nå dem. Du får ett schema där du tillsammans med din handledare genomför olika aktiviteter för att öka din chans till arbete, praktik eller skola. Aktiviteterna är skräddarsydda efter dina behov och schemat tar ca 75% av en vanlig arbetsvecka.

Utöver det får du även träffa din handledare på ett enskilt möte en gång per vecka.


Vad leder Stöd & Matchning till?

Målet är att du ska få en förståelse i arbetsmarknaden, bli förberedd och komma ut i jobb.

Med våra kontakter inom lagerbranschen, lokalvårdsbranschen, omsorgsbranschen, och olika servicebranscher, så får du möjligheten att gå på praktik hos dessa för att visa upp dina kunskaper. Vi visar hur man når ut till företagskontakter, du får ta del av vårt nätverk med arbetsgivare och öva inför jobbintervjun.

Våra handledare är utbildade och har mångårig erfarenhet av att hjälpa arbetssökande förstå arbetsmarknaden som leder dem till arbete. Med vår arbetslivserfarenhet och kontaktnät från flera olika yrken och branscher finns det alltid något som passar dig och dina behov. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners får du möjlighet att delta i våra skräddarsydda utbildningar inom lager/logistik och transport samt vård & omsorg.


Varför välja Bemannix som din leverantör?

Bemannix är i grund och botten ett bemanningsföretag som har en lång erfarenhet av att placera arbetssökande ut i jobb. Vi vet vad som krävs för att få jobb, vad arbetsgivare tittar på hos en kandidat och med våra kontakter hos stora företag kan vi erbjuda dig praktikplats och skräddarsydd utbildning som matchar arbetsgivarens behov.

Tack vare vår långa erfarenhet inom bemanningsbranschen vet vi vad som krävs för att få jobbet. Vi vill leda dig i rätt riktning och hjälpa dig få kontakt med företag där du kommer trivas. 

Vi har idag sedan starten hjälpt över 800 personer att komma ut i arbete, och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners får du som deltagare möjlighet att delta i våra skräddarsydda utbildningar inom bland annat lager/logistik och transport. 

Som deltagare får du möjligheten att ta del av alla dessa områden vilket snabbt ska leda till jobb.

Målet är att du ska få en förståelse i arbetsmarknaden, bli förberedd och komma ut i jobb.

Vi arbetar enligt följande metod:

1. Kartläggning av dina individuella behov och mål

2. Anpassade aktiviteter och utbildningar

3. Matchning mot företag som passar dig

Du blir matchad och presenterad till några av våra 200 företagskunder och vi förbereder dig för din intervju för att du ska få möjligheten att bli anställd.

För mer information och frågor, ring oss på 08-555 687 00!