Bemanning

Ibland uppstår personalbehov mer oväntat och akut. Det kan handla om plötslig sjukdom i er personal, toppar i verksamheten, vikariat eller liknande. Vi är då din partner in crime!

Våra engagerade konsulter kan snabbt vara ute på plats när behovet väl uppstår, samma morgon men även vid inplanerad frånvaro. Våra flexibla anställda är vana att ta sin an olika sorters jobb, både om det gäller en dag, under en hel säsong eller tills vidare.

Fördelarna med att jobba med Bemannix:
Personlig approach

Vi arbetar alltid med personlig approach mot både kunder och våra anställda, och vi ser till att alltid ha en nära dialog så inga missförstånd uppstår. Vi besöker även alla våra anställda minst en gång i veckan, året om, för att säkerställa trivsel hos våra uppdragsgivare.

Kollektivavtal – Seriös samarbetspartner!

Att anlita ”fel” bemanningsföretag kan både vara dyrt och förödande. Genom att anlita oss kan ni vara säkra på att all vår personal har rätta anställningsvillkor, får rätt lön samt är försäkrade om något skulle inträffa på arbetsplatsen. Vi är sedan 2015 ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag och anslutna till Almega och Svenskt Näringsliv.

Flexibla och effektiva!

För att skapa en långsiktig relation tror vi på att behandla varje kund oavsett storlek med samma engagemang och kvalitet. Det är viktigt för oss att båda parter ger de rätta förutsättningarna för ett lyckat samarbete, därför ser vi till att vara flexibla och enkla ha att göra med när det är dags hjälpa till med ert personalbehov.

Kontakta oss

2 + 5 = ?

Kontakta oss

4 + 3 = ?