Vi bemannar, rekryterar och utbildar!


Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamt i Stockholm och Mälardalen med omnejd.

Vi förser företag med kompetens som tillgodoser behov på ett prisvärt, effektivt och flexibelt sätt. Med våra ledord engagemang, vilja och hjärta är vi en attraktiv samarbetspartner när det gäller personalbehov samt utbildningar. Vi finns tillgängliga när behovet uppstår, både kortsiktigt och på lång sikt. Vi arbetar med personlig approach mot både kunder och våra anställda, och vi lägger stor vikt vid att hjälpa företag och personal mot gemensamma mål och ambitioner.

Vi erbjuder bemanning och rekrytering av personal samt utbildningar inom våra affärsområden; Lager/Handel, Transport, Bygg/Fastighet, Industri/Återvinning samt Kontor & Administration.

Vi kan via samarbetspartners även hjälpa till med prisvärda utbildningar som tex YKB, ADR (farligt gods), truckkort mm.

Våra tjänster är effektiva och behovsanpassade för våra kunder, både ur tids- och kostnadsperspektiv. Vi har erfarenhet som bemanningskonsulter själva och förstår kundernas verksamhet och ser vad som är mest lönsamt för stunden. Vi har kompletta rekryteringstjänster, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Våra kunder har ofta en intention att i slutändan anställa den inhyrda personalen. Ett smidigt sätt för företaget att testa på vår personal, utan att själva behöva anställa till en början.


Sök Personal

Vår vision och målsättning är att vara en långsiktig samarbetspartner genom att bidra till bättre lönsamhet, engagemang och hålla hög service i allt vi åtar oss.

Vi har kollektivavtal

Personlig approach

Engagerad personal

Flexibla & Engagerade

Skapar trygghet

Mångårig branscherfarenhet

Bli vår nya medarbetare!


Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som är experter på att matcha rätt person till rätt plats. Söker du nya utmaningar? Vi verkar i en flexibel och rörlig arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta inom olika branscher. Du får möjligheten att knyta värdefulla kontakter genom vårt gedigna kontaktnät utav små och stora företag.

Som anställd hos oss blir du företagets absolut viktigaste resurs. Vi arbetar med en personlig approach och är engagerade i dig som anställd. Du blir vår ambassadör, och du får stöd och rätta förutsättningar för att du ska trivas.

Vi träffar kontinuerligt kandidater för våra affärsområden inom: Lager, Transport, Industri, Bygg/fastighet samt Kontor.

Nyfiken på våra aktuella tjänster eller registrera ditt cv för kommande tjänster hos oss? Klicka på Sök Jobb här nedan!


Sök Jobb
Som anställd hos oss ingår:
  • Varierande & lärorika uppdrag som passar din kompetens & personlighet.
  • Engagerade konsultchefer som och coachar och stöttar dig under din anställning.
  • Kortsiktiga & långsiktiga uppdrag hos en eller flera olika företag.
  • Förmånliga rabatter, tjänstepension och trygghet med en arbetsgivare som följer etiska regler och arbetslagar.


Bemannix AB
Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten

Telefon 08 – 555 687 00
info@bemannix.se