Vi kan det här med bemanning & rekrytering.


Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamt i Stockholm och Mälardalen med omnejd.

Vi förser företag med kompetens som tillgodoser behov på ett prisvärt, effektivt och flexibelt sätt. Med engagemang, vilja och hjärta är vi en attraktiv samarbetspartner på marknaden. Våra kunder känner sig trygga med att vi finns tillgängliga när behovet uppstår. Vi är unika med vår personliga approach mot både kunder och våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa er mot era mål, oavsett företag eller personal.

Vi erbjuder bemanning och rekrytering av personal med rätt engagemang och kompetens inom våra fem affärsområden; Lager, Transport, Bygg & fastighetsservice, Återvinning/industri samt Kontor & Administration.

Våra tjänster är effektiva och behovsanpassade för våra kunder, både ur tids- och kostnadsperspektiv. Vi har erfarenhet som bemanningskonsulter själva och förstår kundernas verksamhet och ser vad som är mest lönsamt för stunden. Vi har kompletta rekryteringstjänster, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Våra kunder har ofta en intention att i slutändan anställa den inhyrda personalen. Ett smidigt sätt för företaget att testa på vår personal, utan att själva behöva anställa till en början.


SÖK PERSONAL

Vår vision och målsättning är att vara en långsiktig samarbetspartner genom att bidra till bättre lönsamhet, engagemang och hålla hög service i allt vi åtar oss.

Personlig approach

Har ordning och reda

Engagerad personal

Professionellt arbetssätt

Skapar trygghet

Mångårig branscherfarenhet

Bli en av oss!

Be-Mannix är ett rekryterings- och bemanningsföretag som är experter på att matcha rätt person till rätt plats. Söker du nya utmaningar? Vi verkar i en flexibel och rörlig arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta inom olika branscher. Du får möjligheten att knyta värdefulla kontakter genom vårt gedigna kontaktnät utav små och stora företag.

Som anställd hos Be-Mannix blir du företagets absolut viktigaste resurs. Vi arbetar med en personlig approach och är engagerade i dig som anställd. Du blir vår ambassadör, och du får stöd och rätta förutsättningar för att du ska trivas.

Vi söker kontinuerligt kandidater för våra affärsområden inom: Lager, Transport, Industri, Bygg samt Kontor. Nyfiken på våra aktuella tjänster eller bara göra en spontanansökan? Klicka på Sök Jobb här nedan!

Studerar du inom Personal/HR och söker praktikplats? Kontakta oss för mer info på 08-555 687 00.


SÖK JOBB
Vi kan erbjuda dig:
  • Varierande & lärorika uppdrag som passar din kompetens & personlighet.
  • Engagerade konsultchefer som och coachar och stöttar dig under din anställning.
  • Kortsiktiga & långsiktiga uppdrag hos en eller flera olika företag.
  • Förmånliga rabatter, tjänstepension och trygghet med en arbetsgivare som följer etiska regler och arbetslagar.


BE-MANNIX AB
Telefonvägen 30, 126 26 Hägersten

Telefon 08 – 555 687 00
info@bemannix.se